Politica de confidentialitate

Optimed srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Optimed srl pentru a confirma primirea mesajelor, informarea, furnizarea de detalii, diverse oferte speciale, eventuale promotii etc.

Optimed srl nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu face schimb si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.spunedinpriviri.ro. De asemenea, Optimed srl nu divulga datele Dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul Dvs. explicit in acest sens.

Orice utilizator care a furnizat datele sale personale siteului www.spunedinpriviri.ro, in cadrul procesului de inregistrare in vederea participarii la jocurile, concursurile sau evenimentele organizate in cadrul campaniei “Spune din priviri”, poate cere ca acestea sa fie sterse din baza de date, completand si trimitand un mesaj cu acest continut in sectiunea “Contact”.

Crearea unui cont pe acest site inseamna acceptarea acestor conditii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii doar de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre Dumneavoastra sunt incorecte sau se modifica pe parcurs, va rugam, sa ne informati cat mai curand posibil!

Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului dvs., de restrictionarea accesului la calculatorul dvs. si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola dvs.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale vor fi folosite de catre Optimed srl numai in scopul declarat al acestui site.